Essentra Components

Az Essentra plc a FTSE 250-es indexben szereplő vállalat, a nélkülözhetetlen alkatrészek és megoldások vezető globális szolgáltatója. Az Essentra a nagy mennyiségű , nélkülözhetetlen komponensek gyártására és forgalmazására összpontosít, melyek különböző végfelhasználói piacokon és területeken szolgálják az ügyfeleket.

Komponensmegoldások

A Components üzletág a fröccsöntőeljárással készített, vinil merített technológiás és egyes fémalkatrészek piacvezető globális gyártója és forgalmazója. A 29 országban található egységeink széles körű, ipari bázissal rendelkező ügyfeleket látnak el gyors termékkiszolgálással a különböző olyan ipari alkalmazások terén, mint a berendezésgyártás, autóipar, gyártás, elektronika és építőipar.

A csővédelmi technológiák üzletága olyan nagy teljesítményű innovatív termékek gyártására szakosodott, melyek készülhetnek gyantából vagy akár mérnöki minőségű hőre lágyuló és polimer ötvözetekből, hogy azokat különböző végső felhasználói piacokon alkalmazzák. A négy országban található telephelynek és a széles forgalmazói hálózatnak köszönhetően ügyfeleinket a világ minden pontján el tudjuk látni.

Az Essentra Extrusion vállalat vezető, egyedi profilú holland extrudáló vállalat, és teljes tervezési és gyártási szolgáltatási palettát kínál. A műanyag extrudálással az elsők között foglalkozó, 1956-ban alapított vállalatként az Essentra mára Európa egyik legfejlettebb co-extrudáló ill. tri-extrudáló szolgáltatójává vált valamennyi iparág számára.

A Security üzletág a termékek és szolgáltatások széles kínálatához biztosít hozzáférést − beleértve a vezető nyomtató-, szoftver- és fogyasztási cikk gyártók termékeit is.

Egészségügyi és testápolási cikkek csomagolása

A szerteágazó ügyfélkör csomagolási és hitelesítési megoldásainak vezető globális szolgáltatója a gyógyszeriparban, az egészségügyben és a testápolási cikkek terén, a fogyasztói és a speciális csomagolási szektorban. A divízió hozzáadott értékű innovációt, minőséget és szolgáltatást biztosít ügyfeleinek különböző nyomtatott termékek és megoldások szállításán keresztül, beleértve a kartonokat, szalagokat, lapokat, fóliákat, címkéket és hitelesítési megoldásokat.

A speciális szalagok üzletága rengeteg tapasztalattal rendelkezik a különböző ragasztórendszerek és technológiák terén. Az aznapi árufeladásra rendelkezésre álló mintegy 3000 öntapadós termékkel az Essentra termékei megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak, legyen az hab, mágneses, levehető védőréteges, akril, tépőzáras vagy csúszásgátló hab ragasztószalag.

Szűrőtermékek

Az Essentra Filter Products az egyetlen globális független cigarettaszűrő-szállító. A világszerte kilenc helyen található üzem − beleértve a három regionális fejlesztési központ által támogatott technológiai központot − stratégiailag elhelyezett, rugalmas infrastruktúrát biztosít a dohányipar kiszolgálására. Az üzleti divízió hozzáadott értékű, kiváló minőségű innovatív szűrők és csomagolási megoldások széles skáláját biztosítja az Ön szegmensének, és analitikai laboratóriumi szolgáltatásokkal látja el az iparágat az összetevők méréséhez.

Az Essentra Porous Technologies a hajlított és nem fonott szálakat, poliuretán habot és porózus műanyagot magában foglaló, különböző technológiák alkalmazásával gyártott egyedi folyadékkezelő összetevők globális piacvezető fejlesztője és gyártója. Az egészségügyben, fogyasztói és ipari alkalmazásokban használt újításokat tartalmazó összetevők sokféle termékben megtalálhatók az orvosi diagnosztikai tesztektől és különleges sebtapaszoktól a nyomtatókazettákon és íróeszközökön át a légfrissítőkig. A brit székhelyű Essentra globális hálózata 33 országban van jelen, ahol kb. 9000 alkalmazott dolgozik 53 fő gyártóüzemben, 64 értékesítő és forgalmazó egységben, valamint 5 kutatási és fejlesztési központban. További információkért látogasson el a www.essentraplc.com weboldalra.